Insturen

Cases insturen voor de Cross Media Awards 2017: Hoe werkt dat?

Cases voor de Cross Media Awards kunnen worden ingestuurd door gebruik te maken van een online formulier waarmee je stap voor stap jouw case opbouwt.

De ingezonden cases hebben de vorm van een interview. Alle ingezonden cases worden in deze interviewvorm gepubliceerd op de websites van het Nederlands MediaNetwerk, MarketingTribune en Communicatienieuws.

De ingezonden cases worden voorgelegd aan de Cross Media Awards Jury. De jury bepaalt de nominaties en de winnaars. De jury wordt in de gelegenheid gesteld om in de categorie Cross Media Case van het Jaar meerdere awards toe te kennen. In dat geval wordt één gouden award en één of enkele zilveren awards uitgereikt.

Nieuwe categorie in 2017 is het Cross Media Event van het Jaar.

Nieuw is dat inzendingen in de categorie Cross Media Case ook internationaal mogen zijn, het mag zelfs een volledig buitenlandse case zijn. Voorwaarde bij cases met een internationaal karakter is dat de inzender van de case een Nederlands bedrijf is.

Het insturen van cases voor de Cross Media Awards 2017 is kostenloos maar de inzenders dienen wel per ingestuurde case twee kaarten te kopen voor de feestelijke uitreiking van de Cross Media Awards tijdens het Cross Media Diner.

Cross Media Awards 2017 worden uitgereikt op woensdag 19 april tijdens het Cross Media Diner in het Compagnietheater in Amsterdam.

 

  • INZENDTERMIJN VOOR 2017 IS VERSTREKEN

    Insturen voor voor de Cross Media Awards 2018 kan vanaf 2 januari.

 

.

Cases insturen kan in de categorieën

 

 

Contact

Bas Vlugt

bas@nederlandsmedianetwerk.nl | M 0629-06 87 83 | S bas.vlugt | @basvlugt

Sponsors

Het Cross Media Congres wordt gesponsord door: