Insturen

Insturen voor de Cross Media Awards 2018: Hoe werkt dat?

Cases voor de Cross Media Awards kunnen worden ingestuurd door gebruik te maken van een online formulier waarmee je stap voor stap jouw case opbouwt.

De ingezonden cases hebben de vorm van een interview. Alle ingezonden cases worden in deze interviewvorm gepubliceerd op de websites van Nederlands MediaNetwerk en Marketing Report*.

De ingezonden cases worden voorgelegd aan de Cross Media Awards Jury. De jury bepaalt de nominaties en de winnaars. De jury wordt in de gelegenheid gesteld om meerdere awards toe te kennen. In dat geval wordt één gouden award en één of enkele zilveren awards uitgereikt.

De kosten voor het insturen van een case bedragen (prijzen ex-BTW):

  • 375 euro voor de eerste case

  • 325 euro voor de tweede case

  • 250 euro vanaf de derde case

Voor elke ingestuurde case ontvangt de inzender 3 exemplaren van het Cross Media Jaarboek 2018 – ter waarde van 50 euro per stuk.

Wordt jouw case genomineerd, dan dien je minimaal 2 kaarten te kopen voor Cross Media Diner & Awards 2018.

Alle genomineerde en winnende cases worden opgenomen in het Cross Media Jaarboek 2018. Alle genomineerde en winnende cases krijgen minimaal 2 pagina’s in het jaarboek.

Insturen voor voor de Cross Media Awards kan vanaf donderdag 18 januari.

De laatste dag dat je kunt voordragen in de categorieën Cross Media Man/Vrouw en Cross Media Adverteerder is vrijdag 9 maart.

De laatste dag dat cases kunnen worden ingestuurd is vrijdag 16 maart.

De nominaties worden bekend gemaakt uiterlijk vrijdag 30 maart.

Cross Media Awards worden uitgereikt op woensdag 25 april tijdens Cross Media Diner & Awards 2018 in het Compagnietheater in Amsterdam.

.

Cases insturen kan in de categorieën

 

De nominaties voor Cross Media Man/Vrouw van het Jaar en Cross Media Adverteerder van het Jaar worden vastgesteld op basis van voordracht. Aan het voordragen zijn geen kosten verbonden. JE KUNT NIET MEER VOORDRAGEN

Contact

Bas Vlugt

bas@nederlandsmedianetwerk.nl | M 0629-06 87 83 | S bas.vlugt | @basvlugt

 

*Marketing Report is een nieuw B2B marketing platform dat in januari 2018 wordt gelanceerd

Sponsors

Cross Media Congres & Awards 2018 worden gesponsord door: