Insturen

Insturen voor de Cross Media Awards 2023: Hoe werkt dat?

Cases voor de Cross Media Awards kunnen worden ingestuurd door gebruik te maken van een online formulier waarmee je stap voor stap jouw case opbouwt.

De ingezonden cases hebben de vorm van een interview. Je kunt op het inzendformulier kenbaar maken op welke manier je wilt inzenden:

– Jouw case wordt alleen aan de jury getoond. Alle genomineerde cases worden vermeld in Het Grote Marketing & Media Jaarboek 2024
– Jouw case wordt aan de jury getoond én als interview gepubliceerd in de kanalen van Marketing Report*. Mocht jouw case winnen, dan wordt jouw case in zijn geheel gepubliceerd in Het Grote Marketing & Media Jaarboek 2024

* Ook als je ervoor kiest om de case als interview te publiceren, kun je evengoed een document insturen dat alleen voor de jury is bestemd

De ingezonden cases worden voorgelegd aan de Cross Media Awards Jury. De jury bepaalt de nominaties en de winnaars. De jury wordt in de categorie Cross Media Case in de gelegenheid gesteld om meerdere awards toe te kennen. In dat geval wordt één gouden award en één of enkele zilveren awards uitgereikt.

De kosten voor het insturen van een case bedragen (prijzen ex-BTW):

  • 585 euro voor de eerste case

  • 525 euro voor de tweede case

  • 450 euro vanaf de derde case

Wordt jouw case genomineerd, dan dien je minimaal 2 kaarten te kopen voor Cross Media Diner & Awards 2023.

De laatste dag dat cases kunnen worden ingestuurd is maandag 4 september 2023.

De nominaties worden bekend gemaakt op maandag 11 september 2023.

Cross Media Awards worden uitgereikt op woensdag 18 oktober 2023 tijdens Cross Media Diner & Awards 2023 in PHIL Haarlem.

.

Cases insturen kan in de categorieën

 

De nominaties voor Cross Media Persoon van het JaarCross Media Adverteerder van het Jaar en De Belofte worden vastgesteld op basis van voordracht. Aan het voordragen zijn geen kosten verbinden. Let op: de laatste dag dag kan worden voorgedragen is maandag 31 juli 2023.

De nominaties in deze drie categorieën worden bekendgemaakt op maandag 4 september 2023.

Contact

Bas Vlugt

bas@marketingreport.nl | M 0629-06 87 83

Sponsors

Cross Media Awards 2023 wordt gesponsord door: