Insturen

Insturen voor de Cross Media Awards 2020: Hoe werkt dat?

Cases voor de Cross Media Awards kunnen worden ingestuurd door gebruik te maken van een online formulier waarmee je stap voor stap jouw case opbouwt.

De ingezonden cases hebben de vorm van een interview. Je kunt op het inzendformulier kenbaar maken op welke manier je wilt inzenden:

– Jouw case wordt alleen aan de jury getoond
– Jouw case wordt aan de jury getoond én als interview gepubliceerd op de website van Nederlands MediaNetwerk of Marketing Report*

* Ook als je ervoor kiest om de case als interview te publiceren, kun je evengoed een document insturen dat alleen voor de jury is bestemd

De ingezonden cases worden voorgelegd aan de Cross Media Awards Jury. De jury bepaalt de nominaties en de winnaars. De jury wordt in de gelegenheid gesteld om meerdere awards toe te kennen. In dat geval wordt één gouden award en één of enkele zilveren awards uitgereikt.

De kosten voor het insturen van een case bedragen (prijzen ex-BTW):

  • 375 euro voor de eerste case

  • 325 euro voor de tweede case

  • 250 euro vanaf de derde case

Voor elke ingestuurde case ontvangt de inzender 3 exemplaren van het Cross Media Jaarboek 2020 – ter waarde van 50 euro per stuk.

Wordt jouw case genomineerd, dan dien je minimaal 2 kaarten te kopen voor Cross Media Diner & Awards 2020.

Alle genomineerde en winnende cases worden opgenomen in het Cross Media Jaarboek 2020*. Alle genomineerde en winnende cases krijgen minimaal 2 pagina’s in het jaarboek.

* Als je ervoor hebt gekozen om jouw case niet te publiceren dan wordt de case-omschrijving in het Cross Media Jaarboek in overleg gemaakt

De laatste dag dat cases kunnen worden ingestuurd is dinsdag 10 maart.

De nominaties worden bekend gemaakt uiterlijk vrijdag 27 maart.

Cross Media Awards worden uitgereikt op woensdag 15 april tijdens Cross Media Diner & Awards 2020 in Hotel Barbizon Palace in Amsterdam.

.

Cases insturen kan in de categorieën

 

De nominaties voor Cross Media Man/Vrouw van het Jaar en Cross Media Adverteerder van het Jaar worden vastgesteld op basis van voordracht. Aan het voordragen zijn geen kosten verbonden.

Contact

Bas Vlugt

bas@nederlandsmedianetwerk.nl | M 0629-06 87 83 | S bas.vlugt | @basvlugt

Sponsors

Cross Media Congres & Awards 2020 worden gesponsord door: