Sponsors

De Cross Media Awards worden jaarlijks uitgereikt, tijdens een feestelijke netwerkbijeenkomst. Cross Media Awards worden uitgereikt op woensdag 20 mei 2015, in het Compagnietheater in Amsterdam.

Als sponsor kunt u van een brede en positieve belangstelling voor deze belangrijke prijzen op effectieve wijze gebruik maken. En waar sponsors bij andere prijzen en congressen een dag en/of avond min of meer in de belangstelling staan, worden sponsors van de Cross Media Awards gedurende een vol jaar volop bediend.

Dat geldt vanzelfsprekend ook voor sponsors van het nieuwe Cross Media Congres, dat plaatsvindt voorafgaand aan de Cross Media Awards. Bedrijven kunnen optimaal van de uitgebreide communicatie mogelijkhedengebruik maken middels het aantrekkelijke CMC-CMA sponsor combipakket.

Op crossmediaawards.nl zijn in de aanloop naar de award uitreiking alle genomineerde cases, bureaus, exploitanten, personen en adverteerders steeds te vinden. De genomineerden komen eveneens uitgebreid aan bod op het Nederlands MediaNetwerk en in het Nederlands MediaNieuws. Vanzelfsprekend worden ook andere (vak)media bereikt met nieuws rondom de Cross Media Awards, waaronder MarketingTribune.

In de aanloop naar én na afloop van de CMA’s worden speciale CMA nieuwsbrieven uitgestuurd naar vele duizenden mediaprofessionals.

Peter Wybenga is onder meer verantwoordelijk voor Cross Media Awards sponsoring activiteiten en gaat graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Peter M.C. Wybenga

wybenga@crossmediaawards.nl

M 0655-13 43 73

CMC2a