Liedewij Hentenaar | Juryvoorzitter

Directeur Audify

Liedewij Hentenaar | Juryvoorzitter

Directeur Audify

Biography

Liedewij Hentenaar is directeur van Audify. Zij volgt John Olivieira op en is voor het eerste jaar juryvoorzitter van de Cross Media Awards

Liedewij Hentenaar is directeur bij Audify, de marketing organisatie voor een beter geluid in commerciele communicatie voor alle alle makers en gebruikers van reclamedragende radio en audio. Na het behalen van haar doctoraal in communicatie wetenschap en een minor in economie in 1992 heeft zij bijna twintig jaar verschillende rollen bij diverse mediabureaus vervuld. Vanuit deze bureau-achtergrond maakte zij in 2013 de overstap naar Audify. Vanuit Audify in de MediaClub is Liedewij tevens betrokken bij internationale congressen en marketing vakorganisaties. Ook is zij bestuurder bij het NLO. Audify is partner in het NLO en volgend daarop in het Nationaal Media Onderzoek (NMO). Vanuit NMO wordt het Cross Media Onderzoek opgezet. Daarnaast is Liedewij sinds 2017 bestuurder bij de Chocolonely Foundation (van Tony Chocolonely).

Liedwij Hentenaar: “Ik kijk ontzettend uit naar de vele inzendingen van de Cross Media Awards. Ik weet uit ervaring hoe belangrijk het is, de nauwkeurige inzet van verschillende media -een slim, creatief en aandachtig proces- voor het beste resultaat van de adverteerder en de beleving van de consument. In de huidige tijd van verregaande fragmentatie van mediagebruik is deze award een enorm belangrijke prijs.”

www.audify.nl